O nouă stradă din Piatra Neamț va fi modernizată

Primarul orașului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat pe facebook ca strada Calistrat Hogaș va fi modernizată în această vară. În ultimul timp mai multe străzi din oraș au fost modernizate și altele sunt în curs de modernizare.

Orașul Piatra Neamț nu a mai trecut prin astfel de modernizari de mulți ani și populația, nu este obișnuită cu ele, criticând fiecare proiect ca și cum ar fi fost mai bine fără el.

Dacă această stradă va intra în reparații, țevile de canalizare/ apă , vor fi și ele schimbate ?

🚧Calistrat Hogaș – o stradă cu parfum istoric din Piatra-Neamț va fi modernizată în această vară
📍Punem în valoare arterele adiacente proiectelor de mobilitate urbană cu o nouă investiție, de această dată exclusiv din bugetul local: modernizarea străzii Calistrat Hogaș, o arteră importantă pentru legătura rutieră cu centrul orașului nostru, dar și o zonă cu obiective turistice.
🚧Lucrările sunt prevăzute a avea loc pe o lungime de 461 de metri, între intersecțiile cu străzile Mihail Sadoveanu și Durăului (zona Muzeului Calistrat Hogaș). Pentru a reduce disconfortul, împreună cu reprezentantul constructorului am decis să se intervină etapizat, în primă fază urmând să se lucreze doar pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Poștei și zona muzeului memorial.
ℹCe presupune acest proiect?
✅ refacerea carosabilului,
✅ înlocuirea bordurilor,
✅ modernizarea trotuarelor
ℹCând se vor incheia aceste lucrări ?
✅ primul tronson va fi finalizat până pe 17 august
✅ al doilea tronson va fi finalizat până pe 11 septembrie
Avem un oraș în plină dezvoltare, un oraș care are nevoie de investiții în infrastructură, după ce mulți ani lucrurile au stagnat. Sunt conștient că aceste lucrări produc și nemulțumiri, dar vă garantez că toate aceste investiții vor schimba fața municipiului și vor crește calitatea vieții noastre, a pietrenilor.

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com