Focuri de armă, permis supendat

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr din Răucești, care a refuzat să oprească la semnalul acestora.

Ieri, 11 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au oprit regulamentar un autoturism care se deplasa pe o stradă din localitatea Răucești. Soferul autoturismului nu s-a conformat semnalului polițiștilor.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia. Pe parcursul deplasării, unul dintre polițiști a folosit armanentul din dotare, executând patru focuri de avertisment, fără a rezulta rănirea unor persoane sau distrugerea de bunuri.  La scurt timp, cel în cauză a părăsit autoturismul și a fugit de la fața locului.

Conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Răucești, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efecuate, s-a stabilit că acesta avea suspendat permisul de conducere.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma admnistrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *