Focuri de armă, permis supendat

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr din Răucești, care a refuzat să oprească la semnalul acestora.

Ieri, 11 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au oprit regulamentar un autoturism care se deplasa pe o stradă din localitatea Răucești. Soferul autoturismului nu s-a conformat semnalului polițiștilor.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia. Pe parcursul deplasării, unul dintre polițiști a folosit armanentul din dotare, executând patru focuri de avertisment, fără a rezulta rănirea unor persoane sau distrugerea de bunuri.  La scurt timp, cel în cauză a părăsit autoturismul și a fugit de la fața locului.

Conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Răucești, a fost prins și imobilizat de polițiști, iar în urma verificărilor efecuate, s-a stabilit că acesta avea suspendat permisul de conducere.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma admnistrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *