O persoană decedata în urma unui incendiu devastator

În această seară în jurul orei 21:54, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din orașul Bicaz.

Încendiul a avut loc la un apartament de la etajul 3 dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Păltiniș în orașul Bicaz ( fum pe casa scării, nu raspundea nimeni la ușă).

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu două autospeciale de stingere pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare și un echipaj de la SAJ cu o ambulanță.
Până la sosirea forțelor de intervenție locatarii din bloc s-au autoevacuat.
Incendiul se manifesta în interiorul unei camere cu degajare mare de fum. În interiorul apartamentului a fost găsită o persoană, un bărbat de 34 de ani, decedat.

După localizarea și lichidarea incendiului forțele de intervenție au evacuat fumul de pe casa scării. Au ars obiecte de îmbrăcăminte și obiecte de mobilier dintr-o încăpere.
Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Focul deschis în spații închise (lumânarea) a fost stabilit ca fiind cauza probabilă de producere a incendiului de la apartamentul din orașul Bicaz.

Sursa: ISU Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *