O tânără i-a împrumutat mașina prietenului ei fără permis

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 15 D.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a-l conduce de o tânără, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Ruginoasa.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com