O companie a „angajat” ciori pentru a aduna mucurile de țigară

Conform The Guardian, o companie suedeză folosește ciori pentru a curăța străzile și piețele de mucurile de țigară aruncate pe străzi.

Păsările își îndeplinesc sarcina, deoarece primesc puțină hrană pentru fiecare chiștoc pe care îl depun într-o mașină specială proiectată de o companie din orașul Södertälje, de lângă Stockholm.

„Sunt păsări sălbatice care participă în mod voluntar”, a declarat Christian Günther-Hanssen, fondatorul Corvid Cleaning.

Administrația orașului plătește 1,6 milioane de lire sterline pentru curățarea străzilor.

Firma care a venit cu această idee a explicat că prin folosirea ciorilor se poate economisi cel puțin 75% din costurile implicate pentru strângerea resturilor de țigară. Anual, pe străzile Suediei sunt aruncate peste un miliard de resturi de țigări – număr ce reprezintă 62% din totalul deșeurilor.

Locuri de muncă în Neamț

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *