Ordin de protecție încălcat

Polițiștii din Săbăoani au găsit  și arestat pentru 24 de ore un bărbat din Botești, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis pe numele acestuia de  către instanța de judecată.

Amenințător acesta ar fi distrus două geamuri fiind violent și cu fratele.

Pe 16 Februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 48 de ani, care poseda ordin de protecție și se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, s-ar fi deplasat la locuința sa unde, pe fondul consumului de alcool, i-ar fi adresat amenințări fratelui său și ar fi distrus două geamuri.

Acuzatul ar fi încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Roman, care a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fratele său și locuinţa comună.

În urma dovezilor, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, distrugere și amenințare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *