Panică și fum într-un bloc din Mărăței

Ieri, în jurul orei 15:10, pompierii au fost înștiințați despre faptul că se degajă fum dintr-un apartament situat pe strada Mărăței în municipiul Piatra Neamț.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

O oală uitată pe aragaz

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că din interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc se degajă fum ce provenea de la o oală uitată pe aragazul în funcţiune.

Pompierii au evacuat din apartament o femeie de 55 de ani conștientă. Aceasta a suferit ușoare intoxicații cu fum, fiind preluată de echipajul de la SAJ.

Oala a fost îndepărtată de pe aragaz

Concomitent cu misiunea de căutare-salvare a persoanei aflată în apartament, pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz și au acționat pentru evacuarea fumului.

Conform pompierilor, evenimentul s-a produs din cauza aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.

În urma întâmplării, nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *