Percheziții în Neamț. Cinci persoane reținute pentru furt

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat.

Ca urmare a documentării activității infracționale, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Pe 8 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Roman.  Persoanele verificate sunt  bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

În urma descinderilor, polițiștii au găsit bunurile sustrase. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 80%.

În vederea audierii , cinci persoane au fost conduse la sediul poliției.

Din verificări a reieșit că, în zilele de 3 și 4 ianuarie, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, din Roman, ar fi pătruns prin efracție în imobilul unui tânăr de 20 de ani, de unde ar fi sustras articole vestimentare, bunuri casnice și produse alimentare, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Pe baza dovezilor, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetalți sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *