Persoană fără casă și familie imobilizată într-un scaun cu rotile într-un foișor din Piatra Neamț

Persoană imobilizată într-un scaun cu rotile, depistată de polițiștii locali responsabili de zonă, într-un foișor din cartierul Dărmănești (str. Al. Ulmilor), în jurul orelor 21.00, miercuri, 01 septembrie 2021.

Bărbatul, cu ambele picioare în ghips, în urma unui accident, le-a povestit agenților că se pregătea să doarmă în foișorul respectiv pentru că nu are locuință și nici rude la care să meargă pe timp de noapte.

I.T., de 38 de ani, din Piatra Neamț a fost de acord să fie însoțit și transportat de către echipajele Poliției Locale, la adăpostul de noapte din cartierul Speranța, mai ales că nu avea posibilitatea să se deplaseze singur.

Acolo a fost preluat de către reprezentanții Direcției de Asistență Socială și urmează a se găsi soluții în privința acordării unei locuințe sociale și a îngrijirilor necesare având în vedere starea sa de sănătate.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *