Persoane trimise la închisoare pentru ispășirea pedepsei

Ieri, 2 iunie, în baza activităților investigative desfășurate, polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Piatra Neamţ,  o tânără de 29 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Aceasta era condamnată de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la tentativă de înşelăciune.

În fapt, în noaptea de 16/17 iulie 2017, tânăra a ajutat la inducerea în eroare a unei persoane, prin folosirea unei calităţi mincinoase, în vederea obţinerii injuste a unei sume de bani, prin metoda Accidentul, încercare care a fost întreruptă.

Polițiștii au condus-o și depus-o la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeaşi dată, în baza activităților specifice desfășurate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dumbrava Roşie au depistat, pe raza localităţii, un bărbat de 33 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă de cinci ani, 10 luni şi 8 zile de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni rutiere în perioada octombrie 2018 – august 2019.

Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com