Plimbare cu trăsura de 8 martie la Piatra-Neamț

Doamnele și copiii din orașul Piatra-Neamț se vor putea plimba cu trăsura sau cu poneii, cu ocazia zilei de 8 Martie. Evenimentul este organizat de Asociația Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu”, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Piatra-Neamț. 

Evenimentul va începe luni, la ora 11:30. Plimbările se vor desfășura în zona cuprinsă între Teatrul Tineretului și Hotelul Ceahlău. De asemenea, sâmbătă, 6 martie, de la ora 11:30, va avea loc manifestarea cultural-artistică și sportivă „Gânduri închinate mamei”, la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu”.

Evenimentele organizate cu ocazia zilei de 8 Martie se vor desfășura cu respectarea restricțiilor impuse de pandemie.

🐎 Doamnele și copiii care vor ajunge duminică în zona centrală a orașului Piatra-Neamț se vor putea plimba cu trăsura sau cu poneii, ca dar cu ocazia zilei de 8 Martie. Evenimentul va începe la ora 11:30, iar plimbările se vor face în zona cuprinsă între Teatrul Tineretului și Hotelul Ceahlău.
📌 Acțiunea are loc la inițiativa”Asociației Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu” și se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Piatra-Neamț.
🎀 Cu același prilej, sâmbătă 6 martie, de la ora 11.30, la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” va avea loc manifestarea cultural-artistică și sportivă „Gânduri închinate mamei“.
❗️ Evenimentele se vor desfășura cu respectarea restricțiilor impuse de pandemie. , transmite pagina de facebook Municipiul Piatra Neamț

Instagram InfoNeamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *