Produse din tutun fără documente. Reținut pentru contrabandă.

Un bărbat a fost reținut, în urma percheziției efectuate de polițiști la domiciliul acestuia. Peste 57.000 de țigarete au fost indisponibilizate.

Ieri, 8 Martie, în urma verificărilor realizate, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au găsit, pe o stradă din municipiu, un bărbat de 41 de ani, din Mărgineni, care deținea asupra sa 1.000 de țigarete, fără timbru accizabil.

Întrucât din investigaţiile desfăşurate de poliţişti a rezultat faptul că acesta ar fi susceptibil de comiterea infracţiunii de contrabandă, pe numele său a fost emis de către Judecătoria Piatra Neamț, un mandat de percheziție domiciliară.

În urma descinderilor efectuate la o dependință situată la demisol, polițiștii au descoperit 57.860 de țigarete fără timbru, pentru care bărbatul nu deținea documente care să ateste proveniența acestora. Produsele din tutun, susceptibile a fi provenite din contrabandă, au fost ridicate de polițiști, în vederea indisponibilizării.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, find cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *