Reținut de polițiști pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat, de 38 de ani, din Botești, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Joi, 6 februarie, în timp ce un bărbat de 38 de ani, se afla în incinta unei societăți comerciale din localitatea Nisiporești, pe fondul unui conflict izbucnit spontan și a consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit cu pumnul în zona feței un bărbat de 31 de ani. În urma loviturii, victima a căzut la sol, lovindu-se de podea și suferind multiple leziuni ce necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

Astfel, având în vedere leziunile suferite, polițiștii au dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în vătămare corporală.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Sâmbătă, 8 februarie, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *