Minor de 15 ani, depistat la volanul unei mașini

Polițiștii continuă cercetările față de patru persoane sub aspectul comiterii unor  infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Azi, 13 iunie polițiștii rutieri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Borlești, în timp ce conducea o autoturism  pe DN15, în localitatea Dumbrava Roșie.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, polițiștii rutieri din cadrul poliției Municipiului Roman, au depistat depistat în trafic, un bărbat de 38 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă, din municipiul Roman.

Deoarece emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Ieri, 12 iunie a.c.,  polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Târgu-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu posedă permis de conducere..

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

***

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au depistat în trafic, un minor de 15 ani, din Valea Ursului, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Muncelu de Jos, jud. Neamţ, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *