Reținuți pentru tulburarea liniștii publice

Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore doua persoane din Costișa și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Neamț.

O femeie de 35 de ani, de loc din Bacău, a înaintat sesizarea pe 12 martie către Secția Poliției Rurală Săvinești cu privire la faptul că tatăl său a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, se afla pe terasa unei societăți comerciale din Costișa, pe fondul unor neînțelegeri ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 65 de ani. În timpul altercației, la fața locului s-ar fi deplasat fiicele persoanei vătămate de 21, respectiv 35 de ani, care ar fi fost agresate fizic de același bărbat.

S-a stabilit că, în urma celor întâmplate, pe lângă afectarea climatului de ordine și siguranță publică, a fost distrus gardul unei unități medicale de către tânărul în cauză împreună cu un alt bărbat de 65 de ani, din Costișa. Activitatea infracțională a fost întreruptă de intervenția polițiștilor, care au detensionat conflictul izbucnit.

Cei doi agresori au fost identificați și conduși la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma documentării activității infracționale, pe numele tânărului și bărbatului din Costișa au fost emise ordonanțe de reținere, pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Neamț.

Aceștia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Sursa : IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *