Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: La mulți ani Armatei Române!

Astăzi, de Ziua Armatei, rememorăm fiecare act de curaj făcut din iubire de țară de soldații noștri în timpul celor două războaie mondiale, fiecare risc asumat pentru securitatea patriei, în detrimentul siguranței proprii, până la sacrificiul suprem.
Astăzi ne aducem aminte de campaniile celui de-Al Doilea Război Mondial și de eforturile de război remarcabile ale militarilor români pentru a elibera teritoriul românesc. Curajul, devotamentul și încrederea de care Armata României a dat dovadă atunci ne inspiră și în prezent, în special văzând ororile care se întâmplă în imediata noastră vecinătate și nu numai.
Traversăm timpuri de grea încercare în care suntem nevoiți să trăim într-un context acaparat de conflicte armate, iar industria militară este nevoită să se dezvolte în ritm alert.
Mă folosesc de acest prilej pentru a-mi exprima recunoștința față de faptele de arme ale soldaților români și a le spune că sacrificiile făcute pentru țară ocupă un loc de cinste în memoria colectivă.
La mulți ani Armatei Române!

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com