Reținuți pentru tulburarea liniștii publice

Cinci persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Pe 13 februarie , polițiștii orașului Tîrgu-Neamț au primit o sesizare cu privire la faptul că pe o stradă din Tîrgu-Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Reacția polițiștilor a fost imediată. Aceștia s-au deplasat la fața locului reușind să aplaneze altercația izbucnită.

Din verificările poliției a reieșit că un număr de 5 inși, aveau ceva neînțelegeri vechi, din acest motiv a izbucnit acest conflict. Aceștia sunt cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, din Tîrgu-Neamț și Vânători-Neamț.  S-au agresat fizic reciproc, suferind multiple leziuni. Persoanele participante la conflict au fost identificate de polițiști și implicit conduse la sediul poliției, pentru audieri.

În urma documentării activitații infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, pentru prevenirea oricăror manifestări de natură a perturba liniștea cetățenilor și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, situația conflictuală este monitorizată de polițiștii nemțeni.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *