Scandal în fața unui bar din Borlești

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către un bărbat, de 46 de ani, cu privire la faptul că, în fața unui local public, din Borlești, se desfășoară un conflict între mai multe peroane.

Conform IPJ Neamț, în fața unui bar din localitatea Borlești, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, trei bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 61 de ani, din Borlești și Rediu, s-ar fi agresat fizic reciproc, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

La data de 4 iulie a.c., în baza probatoriului administrat, față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei trei urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com