Și-a amenințat fosta patroană cu un satâr de oase deoarece nu și-a mai primit salariul

Ieri, un bărbat și-a amenințat fosta patroană cu un satâr de oase deoarece nu și-a primit salariul o perioadă lungă de timp.

Conform poliției locale, ieri, un conflict izbucnit între 2 persoane, în Piața Centrală din municipiul Piatra Neamț s-a soldat cu constatarea infracțiunii de amenințare și predarea agresorului de către polițiștii locali, agenților de la Poliția Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

Scandalul a izbucnit în urma unor divergențe mai vechi între două persoane , pe fondul unui litigiu de muncă, în data de 22.03.2023, în jurul orelor 13.00.
A.F., în vârstă de 34 de ani și-a amenințat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală și tranșarea cărnii, motivat fiind de faptul că nu și-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Polițiștii locali de ordine publică l-au depistat pe agresor în zona pieței și l-au condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț în vederea identificării.

Bărbatului i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de amenințare și a fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor specifice.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com