Şi-au început anul rupţi de beţi în trafic

Revelionul a fost cea mai bună ocazie pentru a face excese și câțiva șoferi nu au mai rezistat tentației și s-au urcat băuți la volan.

În prima zi din an, trei șoferi au fost depistați de polițiștii nemțeni conducând sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 1 ianuarie, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat în trafic un bărbat de 74 de ani, din Piatra Neamț în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Dochia.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vitezoman beat în prima zi din noul an

La aceeași dată, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier  Roman au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din Ion Creangă, care conducea un autoturism, în aceeași localitate, cu 113 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului pentru cei 2 șoferi.

Beat și fără permis în trafic

La data de 1 ianuarie, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Petricani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu, în localitatea Târgu-Neamț.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta aparținând unui alt autovehicul.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *