Șofer depistat sub influența substanţelor stupefiante

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 sub influența substanțelor psihoactive.

Miercuri, 6 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către un bărbat, de 32 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că a fost şicanat în trafic în timp ce se deplasa pe DN 15.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, fiind incoerent în mișcări și vorbire, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis.

Bărbatul a fost condus la centrul de permanență, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanţelor stupefiante.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com