Trei dintr-o lovitură! Fără permis, ITP și RCA

Ieri, 16 martie în jurul orei 10.50, polițiștii Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bogdan Dragoș, din municipiul Roman.

Vorbim des despre statistici, despre numărul de victime rezultat în urma evenimentelor rutiere. De fiecare dată amintim că în spatele statisticilor se ascund conduite deviante și lipsa unui minim de spirit civic. Ați păsa de aproapele tău se manifestă și în conduita ta la volan, în felul în care îi protejezi pe ceilalți participanți la trafic.

 De data aceasta polițiștii au fost la locul și momentul potrivit, dar mâine?

Conform IPJ Neamț, persoana în cauză avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna noiembrie 2021, când a fost depistat conducând, din nou, fără permis.

Din verificările efectuate a reieșit că bărbatul nu deținea poliță RCA valabilă a autoturismului, iar inspecția tehnică periodică a autoturismului era expirată din luna mai a anului 2014.

Polițiștii au procedat la reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare, conducătorul auto fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.300 de lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com