Supărat că a rămas fără numere, a gonit cu 99 km/h în localitate

Un șofer a fost depistat în trafic gonind cu viteza  de 99 km/h, pe un sector de drum cu limita de  50 km/h.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 33 de ani, a rămas fără numărul de înmatriculare din cauza unor abateri la regimul rutier.

Conform IPJ Neamț, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic, pe DN2-E85, în localitatea Horia, un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Botoșani, care circula cu o viteză de 99 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Fără numere de înmatriculare

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat faptul că autoturismul în cauză nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, acestea fiindu-i retrase, în cursul aceleiași zile,  pentru abateri la regimul rutier.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com