Dosar penal pentru Zed „Regele roților”, originar din Piatra Neamț

Intitulat ”Regele roților”, Zed pe numele adevărat, Silviu Zaharia, a intrat în vizorul polițiștilor alături de iubita lui după ce au a pus la cale o ilegalitate.

Milionarul a publicat pe TikTok un filmuleț în care iubita lui modifică un indicator rutier care arată viteza permisă pe acel sector de drum.

În filmulețul publicat pe TikTok se observă cum iubita lui coboară dintr-un bolid marca Lamborghini Huracan, acoperă indicatorul cu limita de 40 km/h, cu un alt semn care indică o limită de viteză de 300 km/h.

În fapt, la data de 12 noiembrie 2021, o femeie, de 21 ani, pasageră într-un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, pe drumul de acces către un centru de recreere, acesta fiind deschis circulației publice, ar fi procedat la montarea unui indicator rutier cu semnificația ‘LIMITARE DE VITEZĂ 300 de km/h, fără autorizație eliberată de autoritățile competente, acțiunea sa fiind de natură să inducă în eroare participanții la trafic, a transmis Poliția.

Cine este Zed?

Zed, pe numele său real, Silviu Zaharia, este originar din Piatra Neamț ( conform surselor) și a reușit să ridice un imperiu impresionant din vânzarea jantelor auto.

Tatăl lui Zed, avea o fabrică de pâine în comuna Brusturi (Neamț).

Totul a început (…) când tatăl meu Dumitru Zaharia, mi-a spus despre (Runele Scandinave ale Vikingilor). Fehu amulet este o rună ce aparține seriei futhark, ce simbolizează prosperitatea materială și spirituală. Folosind această amuletă, ar trebui să scapi de toate problemele pe care le ai, indiferent că sunt probleme legate de bani sau de dragoste. (…).

Cu siguranță există persoane ce aleg să folosească tot felul de talismane despre care se spune că ar aduce noroc. Însă, unele sunt doar niște falsuri care nu au niciun efect asupra persoanei care-l poartă. De aceea, trebuie să fim foarte atenți și să ne informăm bine atunci când alegem să folosim un astfel de produs aducător de noroc. (…)”, a povestit Zed pe site-ul lui.

Foto: Zed, facebook

Totul a fost un trucaj video

Cei doi tineri, au declarat în fața anchetatorilor că totul a fost un trucaj pe calculator și că în realitate, semnul cu limita de 40km/h nu a fost acoperit.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com