Tânăr beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina în Turturești

Aseară în jurul orei 23:00, un accident rutier a avut loc pe raza localității Turturești din comuna Girov.

Conform IPJ Neamț, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Bârgăuani, conducea un autoturism pe drumul național 15 D, în afara localității Turturești, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui tânăr, de 21 de ani, din Bârgăuani, pasager în autoturism.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Șofer beat și cu permisul suspendat

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat și în urma verificărilor acesta avea permisul anulat.

De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredinţat autoturismul acestuia pentru a-l conduce.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com