Update! Femeia din Dragomirești a fost găsită.

Update! Femeia în vârstă de 49 de ani, dată dispărută de mama ei pe 10 februarie, a fost găsită.

Aceasta se afla la niște rude din aceeași localitate. În urma verificărilor s-a stabilit că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială – 11. 02.2020

Dispărută. Oricine poate oferi informații este rugat să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Seției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei POPA ELENA, de 49 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați, la data de 10 februarie, de către o femeie, de 74 de ani, din Dragomirești, despre faptul că fiica sa POPA ELENA, de 49 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în aceeași zi şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,55 m, greutate – 70 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro, bluză de culoare albă, pantaloni de trening de culoare neagră, pe cap purta o căciulă roz, fiind încălţată cu cizme negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dragomirești, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com