Tânăr din Piatra Neamț, reținut pentru acte de exhibiţionism

Un tânăr din Piatra Neamț, a fost reținut de polițiști, pentru acte de exhibiţionism în zone publice din oraşul Târgu-Neamţ.

Luni, 12 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din Piatra Neamţ, a săvârşit în noaptea de 9 spre 10 iulie acte de exhibiţionism în zone publice din oraşul Târgu-Neamţ.

Conform IPJ Neamț, în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul urmează să fie prezentat astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Update IPJ Neamt

La data de 13 iulie a.c., tânărul din Târgu-Neamţ, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, a fost prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, acesta fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 12 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din Piatra Neamţ, a săvârşit în noaptea de 9 spre 10 iulie acte de exhibiţionism în zone publice din oraşul Târgu-Neamţ.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *