Tânără de 16 ani, dată dispărută mama ei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Gârcina continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei ACHIRILOAIEI CRISTIANA VASILICA, de 16 ani, dispărută la data de 10 iulie 2021.

Conform IPJ Neamț, la data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi de către o femeie din Pângărați, cu privire la faptul că fiica acesteia, ACHIRILOAIEI CRISTIANA VASILICA de 16 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.66 metri, greutate – aproximativ 50 de kilograme, păr creţ, tuns până la nivelul umerilor, cu breton, ochi căprui. Minora prezintă mai multe cicatrici la nivelul antebraţului stâng.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu tricou de culoare verde închis, pantaloni ¾ tip jeans de culoare albastru, încălţăminte sport de culoare albă cu o dungă de culoare roşie.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Pângărați, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *