Tânără de 20 de ani, reținută pentru tâlhărie în formă continuată

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cea în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Vineri, 18 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o persoană despre faptul că a auzit cum vecinul său a fost agresat în proximitatea blocului. În urma deplasării la fața locului, aceasta a observat că vecinul său prezenta multiple leziuni, acesta spunându-i că a fost lovit și deposedat de telefonul mobil.

Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 16.30, bărbatul de 43 de ani, din Piatra Neamț, se deplasa pe o alee dintre blocuri, a fost urmărit și deposedat de către o tânără, de un portofel pe care îl avea în buzunarul drept din spate al pantalonilor. Pentru a-și asigura scăparea, tânăra s-a luptat cu bărbatul și s-a smucit eliberându-se din prinsoare, moment în care cel din urmă și-a recuperat portofelul.

Ulterior, tânăra a urmărit-o din nou pe persoana vătămată, iar în momentul în care acesta a ajuns pe o alee din proximitatea locuinței sale, prin exercitarea de acte de violență și împingându-l din spate, bărbatul a căzut la sol și s-a accidentat, moment în care a fost deposedat de telefonul mobil. În urma examinării medico-legale, leziunile fizice suferite necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Sâmbătă, 19 septembrie, în baza unor informații primite din partea unui polițist aflat în timpul liber, tânăra, de 20 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistată pe raza municipiului și condusă la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie (2 acte materiale).

Astăzi, tânăra urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *