Țeavă de gaz avariată în urma unui accident rutier cu două autoturisme implicate

Ieri seară, în jurul orei 20:35, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Roman, pe stada Nicolae Bălcescu.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme. Unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și a lovit o țeavă de gaz.

Persoanele s-au autoevacuat

În autoturism se aflau trei persoane, care s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Toate persoanele aflate în autoturism au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD, ulterior fiind transportate la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deoarece în urma accidentului rutier produs țeava de gaz a fost avariată.

La locul evenimentului s-a deplasat și o echipă de la Del Gaz Grid pentru a remedierea defecțiunii.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *