Trei puștani au tâlhărit un bărbat care se deplasa pe o cărare

La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie din aceeași localitate, cu privire că a fost victima unei agresiuni.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, un tânăr de 22 de ani, din Dumbrava Roșie, ar fi pătruns, fără drept, în incinta locuinței unei femei de 75 de ani, din Săvinești, iar în momentul în care aceastaîmpreună cu fiica sa, în vârstă de 45 de ani, au încercat să-i împiedice accesul într-o cameră a imobilului, tânărul ar fi agresat-o pe femeia de 45 de ani, folosindu-se de un obiect contondent.

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată și condusă la sediul Secției de Poliție Rurală Săvinești, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Ieri, 26 iulie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Depistat cu o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, cercetat de polițiști

La data de 26 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Târgu-Neamț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Tâlhărie soluționată cu operativitate de polițiști

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat din Dragomirești, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

În baza activităților investigative desfășurate și a semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, s-a reușit depistarea în scurt timp a persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză, în vârstă de 65 de ani, se deplasa pe o cărare aflată în apropierea unei păduri din localitatea Dragomirești, a fost acostat de trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, toți din Dragomirești.

În acel moment, minorul de 17 ani, l-ar fi pus la pământ și l-ar fi imobilizat, iar ceilalți doi i-ar fi sustras o sumă de bani dintr-un buzunar de la pantaloni, după care au părăsit locul faptei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

La data de 26 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *