Trei șoferițe au provocat trei accidente rutiere într-o singură zi

Zilele trecute, trei șoferițe au fost implicate în trei accidente rutiere.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 14.40, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15 B.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o tânără, în vârstă de 18 ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe drumul național 15 B, în localitatea Vânători-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 41 de ani, din Brusturi, pasager în autoturismul condus de tânărul în cauză.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

***

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15 C.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o tânără, în vârstă de 25 ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe drumul național 15 C, în localitatea Crăcăoani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune cu un șanț betonat și ulterior cu un capăt de pod.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea acesteia și a unei tinere, în vârstă de 25 de ani, din Piatra Neamț, pasageră în autoturismul în cauză.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier

 

****

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 19.25, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 156 A.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o femeie, de 37 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe drumul județean 156 A, în orașul Roznov, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei, de 41 de ani, din Piatra Neamț, pasageră în autoturismul în cauză.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier

În condiţiile unui carosabil acoperit de zăpadă, gheaţă sau polei, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

În cazul în care partea carosabilă este alunecoasă, pentru a încetini, trebuie folosită frâna de motor. În niciun caz nu trebuie bruscate comenzile!

Pentru a putea opri în condiții de siguranță atunci când autovehiculul care circulă în față frânează brusc, trebuie mărită distanța în mers.

Sursa IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com