Șase autoturisme împlicate în două accidente rutiere

Ieri, 27 decembrie, au avut loc 2 accidente rutiere în care mai multe autoturisme au fost implicate.

Primul accident a avut loc în Roman, pe strada Ștefan cel Mare unde în urma unui accident rutier, un autoturism a ricoșat în alte două.

Conform IPJ Neamț, accidentul s-a produs între un autoturism și un autocamion, conduse de doi bărbați, de 35 de ani, din județul Prahova, respectiv 70 de ani, din Făurei, care circulau din sensuri opuse.

Un autoturism a ricoșat în alte 2 autoturisme

Din impact, autoturismul în cauză a ricoșat într-un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din județul Iași, care se deplasa pe sensul opus de mers și într-un alt autoturism care se deplasa pe același sens, condus de o femeie de 35 de ani, din Caraș Severin.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat, de 37 de ani, din județul Prahova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani care a fost transportată la CPU Roman.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Foto: ISU Neamț

Al doilea accident s-a produs aseară în jurul orei 20:40, pe DN 15, pe raza comunei Alexandru cel Bun

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

Conform ISU Neamț, două persoane (o fată și un băiat în vârstă de 17 și 18 ani) au primit primul ajutor calificat de la membrii echipajelor SMURD și SAJ după care au fost transportate la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Foto: ISU Neamț

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com