Trei victime în urma unui accident rutier între două autoturisme

În urma unei informări ale ISU Neamț, un accident rutier a avut loc în această seară în jurul orei 20:38, pe DN 2, în localitatea Barticești, comuna Botești.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme fară persoane încarcerate. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.

Conform informațiilor primite, în urma accidentului au rezultat trei victime, conștiente.  O victimă a fost preluată de echipajul SMURD iar alte două victime au fost preluate de echipajele de la SAJ, toate fiind transportate la CPU Roman.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie.

Pompierii nemțeni au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și
au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Cele două autoturisme au fost îndepărtate de pe partea carosabilă de către echipajul de pompieri împreună cu voluntari din cadrul SVSU Botești și participanti la trafic.

Foto: ISU Neamț

InfoNeamț Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *