Un autoturism s-a răsturnat lovind un gard și un stâlp

Ieri seară,  pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza localității Stânca, comuna Pipirig.

La locul solicitării s-au deplasat :

  • două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare;
  • o ambulanță SMURD;
  • voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu o autospecială de stingere;
  • două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Conform ISU Neamț, în accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, lovind un gard și un stâlp de electricitate. Nu au fost persoane încarcerate.

Forțele de intervenție au găsit la locul evenimentului un bărbat (26 de ani) care era ieșit din autoturism.  Acesta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj  SAJ după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei (28 de ani) care a suferit atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

În urma accidentului rutier a fost afectată alimentarea cu energie electrică. O echipă de la Delgaz Grid s-a deplasat la locul evenimentului  pentru remedierea avariei.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *