Un cetățean american a adormit la volan și a intrat într-un podeț

Ieri dimineață,  în jurul orei 09:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Borșeni, comuna Războieni.

Conform IPJ Neamț, un cetățean american, de 48 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Județean 208 G, în afara localității Tupilați, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un podeț.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Războieni și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț .

Șoferul a adormit la volan

Pe fondul oboselii, șoferul a adormit la volan.

În urma accidentului rutier conducătorul auto a rămas blocat în interiorul autoturismului.

Pompierii, cu ajutorul tărgii lopată, au scos din interiorul autoturismului un bărbat de aproximativ 49 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Pompierii din cadrul SVSU Războieni au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com