Un local din Piatra Neamț a fost închis pentru nerespectarea măsurilor împotriva Covid-19

Serile trecute, mai precis la data 8 ianuarie, un local din Piatra Neamț a fost închis de polițiști pentru nerespectarea unor măsuri privind pandemia Covid-19.

Conform IPJ Neamț, la data de 8 ianuarie, în jurul orei 22:30 poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un operator economic din Piatra Neamț nu a respectat dispozițiile legale prevăzute de Legea 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 .

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în sumă de 2000 de lei, fiind dispusă totodată și sancțiunea complementară a închiderii temporare, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 13 ianuarie, a sediului operatorului economic.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com