Un nou pod din Piatra Neamț va fi consolidat. Trafic restricționat

Primarul municipiului Piatra Neamț a anunțat pe facebook că, luni 3 aprilie vor începe lucrările de consolidare la podul de pe strada Mihai Viteazul ce traversează strada Fermelor.

👉 De luni, 3 aprilie, încep lucrările la pasajul de pe strada Mihai Viteazul (peste strada Fermelor). Circulația va fi restricționată, în primă fază, pe partea dreaptă a pasarelei (spre ieșirea din oraș). Pentru circulația rutieră vor rămâne două benzi disponibile, câte o bandă pentru fiecare sens.
✔️ Împreună cu constructorul am găsit soluția ca lucrările de consolidare la acest pod să se facă fără închiderea circulației, pentru a minimiza disconfortul șoferilor și aglomerația din trafic la a doua cea mai importantă intrare în oraș.
🔝 O nouă lucrare extrem de importantă care ne apropie mai mult de obiectivul de modernizare a infrastructurii orașului. Unii spun că în acest moment avem prea multe lucrări în oraș. Poate… dar, doar pentru că în ultimii 30 de ani s-au făcut prea puține. A venit momentul să le facem pe toate și trebuie să le facem acum, pentru a respecta termenul de finalizare al proiectelor, adică sfârșitul acestui an. Poate e un pic mai greu acum, dar la final va fi bine și toți vom fi mulțumiți.
Instagram InfoNeamț

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com