Un puști de 15 este anchetat de polițiști pentru tâlhărie

Un minor în vârstă de 15 ani, este anchetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Conform IPJ Neamț, la data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 16 de ani, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

În baza activităților investigative desfășurate de polițiștii de investigații criminale, la data de 5 aprilie 2022, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

I-a furat telefonul din buzunar

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul de 16 ani, din Roman, se deplasa pe o stradă din aceeași localitate, ar fi fost abordat de doi minori, care l-ar fi împins și i-ar fi solicitat telefonul mobil, însă acesta s-ar fi opus, moment în care unul dintre minori, în vârsta de 15 ani, din Roman, i-ar fi luat telefonul mobil din buzunar, ulterior părăsind locul faptei.

De asemenea, bunul sustras a fost recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Ieri, tânărul a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com