Un șofer beat a provocat un accident rutier, apoi a părăsit locul faptei

Un accident rutier a avut loc ieri în jurul orei 15:30, pe strada Mărășești din Târgu Neamț.

Conform IPJ Neamț,  accidentul s-a produs între un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Agapia și un autoturism condus un bărbat, de 39 de ani, din Târgu-Neamț, care circulau în același sens.

În urma impactului ultimul autoturism ar fi fost proiectat în peretele unui imobil, rezultând vătămarea conducătorului auto, de 39 de ani.

A părăsit locul faptei

După producerea evenimentului, tânărul de 22 de ani, ar fi părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind depistat de polițiști la scurt timp.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului.

Conform ISU Neamț, la fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri (cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) din cadrul Detașamentului Târgu Neamț pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com