Încep avariile. Se oprește apa în Piatra Neamț, Săvinești și Tg.Neamț

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, în mai multe zone din județ.

Piatra Neamț

  • intre orele 09.00 – 14.00 pe strada 1 Decembrie 1918 (de la Tic Tac pana la Scolile Normale) din Municipiul Piatra Neamt.

Săvinești

  •  în intervalul orar 11.30-17.00 în Comuna Săvinești- Zona Colonie.

Tg. Neamț

  •  în intervalul orar 09.00-16.00 în Orasul Tg. Neamt pe străzile:– Str. Stefan Cel Mare (de la Profi, pana la Politie)– Marasesti (de la Profi pana la Biserica Sf. Ilie)

    – Petru Rares, Decebal, Cuza Voda, Radu Teoharie, Pictor Grigorescu, Serafim Lungu, Panazol, Fundatura Viitor, Tudor Vladimirescu, 9 Mai, 22 Decembrie, Oituz, Obor, Popa Sapca, Independentei, Eternitatii, Lalelelor

 

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com