Un şofer care a accidentat un pieton a fugit de la locul accidentului

Ieri, 16 septembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe Strada Ștefan cel Mare din oraș, soldat cu rănirea unei persoane, conducătorul auto părăsind locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 71 de ani, din Tîrgu Neamț, conducea un autoturism pe Strada Ștefan cel Mare din orașul Tîrgu Neamț, pe direcția Centru spre Timișești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei tinere de 19 ani, din Brusturi, care era angajată în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, acroșându-o, după care conducătorul auto și-a continuat deplasarea fără a opri la locul accidentului și fără a anunța organele de poliție.

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei, care a fost preluată și transportată la spital pentru ingrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, în jurul orei 17.40, atât autoturismul implicat în accident cât și conducătorul auto au fost identificați pe raza orașului Tîrgu Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *