Un șofer vitezoman depistat cu permis provizoriu de Marea Britanie

Polițiștii rutiri au depistat în trafic doi șoferi care nu dețineau permis de conducere.

La data de 6 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe drumul național 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un bărbat, de 32 de ani, din Săvinești, care conducea un autoturism, cu 86 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta deține permis de conducere provizoriu valabil doar în Marea Britanie.

Tânăr fără permis

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe drumul comunal 6, în localitatea Răucești.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, moment în care după aproximativ 200 de metri, acesta a oprit autovehiculul.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Petricani, totodată stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform IPJ Neamț, în ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *