Un stâlp de iluminat a căzut peste o mașină în Piatra Neamț

În această dimineață în jurul orei 10:00, un stâlp de iluminat a căzut pe jos pe o stradă din Piatra Neamț.

Stâlpul a căzut pe strada Eroilor în zona Stadionului Ceahlău.

La locul solicitării a ajuns un echipaj de pompieri și o ambulanță SMURD

Revenim cu informații.

Update ISU Neamț

La ora 09:45, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că pe strada Eroilor din municipiul Piatra Neamț au căzut doi stâlpi de electricitate.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD), IPJ,  IJJ,  Poliția Locală Piatra Neamț și Delgaz Grid.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un stâlp era căzut peste un autoturism staționat, iar altul pe carosabil.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, după care au intervenit pentru îndepărtarea celor doi stâlpi de electricitate.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com