Un TAF s-a răsturnat peste două persoane. O persoană a murit

În această dimineață, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în urma căruia un tractor s-a răsturnat în localitatea Cuejdiu, comuna Gârcina.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, un autoturism de serviciu cu o targă UT 2000 și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj (cu medic) cu ambulanță de la SAJ.

La fața locului au ajuns si o echipa Salvamont Neamț.

Un TAF s-a răsturnat

Ajunse la locul producerii evenimentului,  forțele de intervenție au constatat că un TAF s-a răsturnat rezultând două victime, (una se afla sub utilaj, iar alta în interiorul acestuia).

Accesul până la utilajul răsturnat a fost dificil, pompierii transportând pe o distanță de 500 m accesoriile pentru intervenție.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea celor două victime.

O persoană a murit

Una dintre victime, în vârstă de 47 de ani, nu prezenta semne vitale.

Celălaltă victimă, conducătorul utilajului (58 de ani) era semiconștientă.

Imediat aceasta a fost preluată de echipajul de la  SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.

Foto: Salvamont Neamț

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *