Un tânăr beat s-a bătut cu cinci persoane

Un tânăr de 23 de ani, din Vânători-Neamț, aflat sub influența alcoolului, ar fi exercitat acte de violență asupra a cinci persoane.

La data de 29 decembrie  a.c., în jurul orei 17.00,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate economică, din Vânători-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Conform IPJ Neamț, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamţ și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Totodată, cel în cauză, ar fi provocat distrugeri asupra unor bunuri aparținând societății comerciale, tulburând ordinea și liniștea publică .

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com