Pieton beat, lovit de mașină pe DN17B

Un bărbat de 53 de ani a fost accidentat de un tânăr de 21 de ani care conducea un autoturism în localitatea Borcea.

La data de 19 decembrie, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 17B, în localitatea Borca.

Conform IPJ Neamț, un tânăr, de 21 de ani, din Borca, conducea un autoturism, în localitatea Borca, a surprins și accidentat un bărbat, de 53 de ani, din Poiana Teiului, care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabilei.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Un alt pieton accidentat

La aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 2, în afara localității Săbăoani.

Conform IPJ Neamț, un bărbat, de 54 de ani, din județul Suceava, conducea un autoturism, pe direcția de deplasare Roman către Iași, a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 62 ani, din Roman, care era angajat în traversarea străzii, printr-un loc fără marcaj pietonal.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com