Update – 10 persoane reținute pentru comercializarea de droguri de mare risc în Piatra Neamț

În urma celor 14 percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și ai Serviciului de Investigații Criminale din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, ieri, 19 aprilie, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, față de cele 10 persoane reținute.

În perioada 17 – 18 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au acționat în municipiul Piatra Neamț, pe linia traficului și consumului ilicit de droguri de risc și de mare risc.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021, membrii grupului infracțional ar fi procurat și comercializat droguri de risc și de mare risc în municipiului Piatra Neamț către diverși consumatori, dar și în cadrul unor petreceri private organizate în locații cu circuit închis.

Ieri, 19 aprilie, în baza probatoriului administrat, față de cele 10 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, din Piatra Neamț, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu și punerea la dispoziție a unui imobil pentru consum ilicit de droguri.

Foto: IPJ Neamț

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activități au fost angrenați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *