[Update] Tânăr arestat pentru furt și amenințări

Update!

Ieri, 26 martie, tânărul de 22 de ani, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Pe 25 martie, poliţiştii din municipiul Roman au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu activitate infracțională de tâlhărie calificată.

În urma verificărilor a rezultat că pe 24 martie, s-a primit o reclamație de la un bărbat de 45 de ani, din Vrancea, cu privire la faptul că persoane necunoscute s-au folosit de amenințări luându-i tefonul mobil și banii.

Prin reacția imediată a polițiștilor, investigațiile demarate de aceștia au condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea acestei infracțiuni.

În timp ce bărbatul în cauză se afla pe o stradă din municipiul Roman, un tânăr de 22 de ani, l-ar fi deposedat prin amenințări cu acte de violență de telefonul mobil și 1.200 de lei.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Pe baza dovezilor obținute în urma investigației, agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *