În trafic beat și cu mașina furată

Pe data de 28 iunie a.c., tânărul de 22 de ani, din județul Iași, a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DN 2 E 85, în localitatea Horia, din direcția Bacău-Roman.

Întrucât conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din județul Iași, emana halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta ar fi sustras autoturismul în cauză de pe raza unei localități din județul Iași.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Sursa:IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *